AnitaSaarinen Kritiikkiä ja hajatelmia politiikasta

HENKILÖTIETOSUOJA - onko sitä?

 

Tuli taas törmättyä seikkaan, joka ei toimi. Eli henkilötietosuojaukset.

Mitä hyötyä on GDPR -asetuksista, tai maistraattiin ilmoittamisesta osoitettaan salaiseksi, tai markkinointikiellon laittamisesta?

Näistä huolimatta jotkut rekisterit jakavat esim. osoitetietojasi mainostajille. Jos ei halua osoitetietojaan jaettavaksi, ne pitää ERIKSEEN ilmoittaa kyseisille rekisterinpitäjille.

 

Meneeköhän nyt ihan oikein? Tuskin yksikään ihminen voi tietää missä kaikkialla hänen tietojaan on jaossa, kun ei voi tietää mitkä kaikki rekisterinpitäjät näitä jakelevat ympäriinsä, siitä mainostuskiellosta huolimatta.

 

GDPR -asetus on siis susi. Tämä(kin) asetus pitää laittaa uusiksi, niin ettei vaikkapa reilu satavuotiaan isoäitini tarvitse vastaanottaa postia ja puheluita joita hän ei halua.

 

Kaikenlaisen näpertelyn sijasta uusi eduskunta voisi laittaa tällaiset tavallisia ihmisiä ja heidän asioitaan koskevat seikat kuntoon!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän titta kuva
Kristina Ljungqvist

Oikeassa olet. En voi ymmärtää, että kaikenlaiset mainokset täyttävät nykyään s-postit, puhelimet ja postilaatikot.Eikä puhelimen ja s-postin estäminenkään onnistu kuin n 200 osoitteen verranh. Itse koen tällaisen häirinnäksi, joka pitäisi voida jotenkin estää! Minulla on puhelinmarkkinointikielto ja Osoite-kielto, mutta ei auta, ei. Kun jotain asioita joutuu hoitamaan väkisin netissä, altistuu joka kerta lisähäirinnälle.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset